• Gratis verzending
  • 4 jaar garantie
  • Laagste Prijs van NL

Wij zijn bekend van tv!

Lees hier de klantervaringen!Game pcGame pc

Stel snel en gemakkelijk je nieuwe game pc samen bij Overdrive Gaming Systems (OGS). Wij begrijpen dat jij als gamer dagelijks op zoek bent naar de beste prestaties van jouw computer. OGS is er voor jou en helpt je aan de perfecte game pc om volledig te kunnen genieten van de meest hoogwaardige games. Het specifiek samengestelde assortiment met game pc’s die uitermate geschikt zijn voor het spelen van de populairste games. Ook kun je zelf dé game pc van je dromen samenstellen in onze configurator. Ga direct aan de slag met het samenstellen van jouw game pc!

Game pc samenstellen

Game computers 

Game computers op maat

Iedere gamer heeft eigen wensen en eisen als het gaat om de specificaties van zijn/haar game pc. Game computers op maat bouwen is dé oplossing van OGS om altijd een pc te kunnen leveren die voldoet aan de jou eisen. OGS bouwt game computers aan de hand van de onderdelen die je zelf in de configurator hebt aangegeven. Doordat enkel de beste prestaties tellen maken technici van OGS gebruik van de allerbeste materialen. Door game computers volledig zelf samen te stellen is er altijd een game pc verkrijgbaar die aansluit op jouw wensen en valt binnen het beschikbare budget. De beste game computers samenstellen doe je gemakkelijk online bij Overdrive Gaming Systems. Twijfel je nog over een aantal onderdelen bij het samenstellen van je game pc? Neem contact op middels het contactformulier, stuur een bericht via de chat of bel direct +31 (0)46 460 02 22 voor persoonlijk advies!

Start online configureren!

 

Game pc serviceUitzonderlijke service bij uw game pc

Overdrive Gaming Systems onderscheidt zich al jaren door de uitstekende klantenservice. De gamer staat centraal en OGS doet er alles aan om je zorgeloos te laten genieten van jouw favoriete games. Persoonlijk advies bij het samenstellen van een game pc is één van de belangrijkste kenmerken van Overdrive Gaming Systems. Wij geven snel antwoord op al uw vragen en bieden vrijblijvend advies over diverse onderdelen van uw game pc. Je kunt bij ons terecht voor advies over de benodigde onderdelen om jouw favoriete game probleemloos te kunnen spelen en ook voor advies bij het samenstellen van dé ultieme game pc. Ook als er problemen zijn met uw game pc ben je bij OGS aan het juiste adres. Binnen één werkdag ontvangt u een bevestiging en wij doen ons uiterste best om uw probleem binnen vijf werkdagen te verhelpen. Neem contact voor vrijblijvend advies, bekijk de vaste game computers of stel je eigen game pc samen!


  Mail ons: info@ogsystems.nl


Computer samenstellen Desktop samenstellen Game pc kopen Game pc samenstellen Game computer Gaming pc kopen Game computer samenstellen PC samenstellen Gamecomputer Zelf pc samenstellen Zelf computer samenstellen Stel je eigen PC samen Game computer bouwen PC zelf samenstellen Game PC bouwen